Untitled Document
HomeContactNieuwsbrief
Landen Afrika
Informatie Zuid-Afrika
Reizen Zuid-Afrika

Mauritius zonvakanties

Reisgidsen | Landkaarten |
Reizen MauritiusParadis Beachcomber Golf Resort & Spa

Paradis Beachcomber Golf Resort & Spa ligt misschien wel op de mooiste locatie van Mauritius, het prachtige schiereiland Le Morne Brabant. Het resort wordt omgeven door maar liefst zeven kilometer strand en is bij uitstek geschikt voor een luxe en actieve strandvakantie.
Tenzing TravelAccommodatie

Le Morne

v.a. € 293
Reizen MauritiusRecif Attitude (hotel)

Zonvakantie Mauritius - Recif Attitude***
KrasStrandvakantie

10 dagen

v.a. € 1031
Reizen MauritiusZilwa Attitude (hotel)

Zonvakantie Zilwa Attitude ****
KrasStrandvakantie

10 dagen

v.a. € 1259
Reizen MauritiusSolana Beach Resort

Een strandvakantie naar Mauritius staat garant voor een tropische ervaring. Solana Beach is een kleinschalig resort omringd door kokos- en palmbomen in Belle Mare aan de oostkust van Mauritius. Kiest u voor Solana Beach Resort, dan wacht u een luxe tropisch verblijf met een geweldige service.
333TravelStrandvakantie

9 dagen

v.a. € 1617
Reizen MauritiusSeapoint Boutique hotel

In het uiterste noorden van het tropische Mauritius ligt een juweeltje van een hotel. Het intieme Seapoint Boutique Hotel is een luxe 4 sterren boetiekhotel in Pointe aux Cannoniers. Het bevindt zich idyllisch gelegen aan een van de mooiste en kalmste stranden op het eiland. Perfecte locatie voor een ontspannen strandvakantie op Mauritius.
333TravelStrandvakantie

9 dagen

v.a. € 1737
Reizen MauritiusSands Suites Resort & Spa

Geniet van een tropische strandvakantie naar Mauritius. Het prachtige Sands Suites Resort & Spa ligt aan het spierwitte strand van Flic-en-Flac aan de westkust van Mauritius. Het resort heeft een groot buiten zwembad, een spa, 2 tennisbanen en een fitnessruimte. U kunt er ook gratis watersportactiviteiten ondernemen.
333TravelStrandvakantie

9 dagen

v.a. € 1814