Untitled Document
HomeContactNieuwsbrief
Amerika

NamibiŽ € 0 tot € 1000

Landeninformatie | Reisgidsen | Landkaarten |
NamibiŽ, een voormalige Duitse kolonie, is een zeer dunbevolkt land vol contrasten. Het landschap bestaat uit een ruige kustlijn, uitgestrekte woestijnen, eindeloze vlaktes, prachtige wildparken en een oneindige horizon. Dit is een land om in eigen tempo met een auto (soms 4x4) doorheen te rijden. Bezoek belangrijke trekpleisters zoals de verlaten Skeleton Coast, de rode duinen van de Sossusvlei, de Etosha Pan waar het overvloedige wild hun dorst lest, de indrukwekkende Fish River Canyon en de waterrijke Caprivi Strip. Er zijn diverse bevolkingsgroepen waarvan de San (bosjesmannen), de roodgekleurde Himba en de Herero nomaden de bekendste zijn. De naam NamibiŽ is afgeleid van de Namib Desert, de oudste woestijn ter wereld. Een vakantie in NamibiŽ zal ongetwijfeld een onvergetelijke indruk achterlaten. NamibiŽ is een ideale bestemming voor een rondreis, groepsreis, familiereis, individuele rondreis, safari, autorondreis, kampeerreis en paardsafari.
Reizen NamibieDivava Okavango Lodge & Spa

Een verblijf in deze luxe lodge is pure verwennerij. De lodge is idyllisch gelegen, aan de oever van de Okavango-rivier. Tijd om te ontspannen, liefst voor een paar dagen.
Tenzing TravelAccommodatie

Caprivistrook

v.a. € 162
Reizen NamibieErongo Wilderness Lodge

Verscholen in de wildernis van de Erongo Mountains ligt de Erongo Wilderness Lodge. De lodge ligt in een Nature Conservacy waarin neushoorns leven welke met succes in dit gebied zijn uitgezet. De adembenemende uitzichten vanaf deze lodge zijn onvergetelijk.
Tenzing TravelAccommodatie

Erongo Mountains

v.a. € 174
Reizen NamibieKalahari Red Dunes Lodge

In het Kalahari Red Dunes Lodge kunt u helemaal opgaan in de natuur en de omgeving van de wereldberoemde Kalahari woestijn met zijn rode zandkleur.
Tenzing TravelAccommodatie

Kalahari Desert

v.a. € 183
Reizen NamibieCamp Kipwe

Tussen de indrukwekkende rotsen van Damaraland, met mooie uitzichten over de Aba Huab-vallei, ligt Camp Kipwe. Een intieme plek vol rust en ruimte, simpelweg perfect!
Tenzing TravelAccommodatie

Damaraland

v.a. € 194
Reizen NamibieKulala Desert Lodge

Gelegen aan de voet van de majestueuze Sossusvlei-duinen vindt u de Kulala Desert Lodge. Met de privť-ingang die toegang geeft tot het Namib Naukluft Park is de lodge de dichtst bij de Sossusvlei gelegen accommodatie. Vanaf hier heeft u prachtig uitzicht over de beroemde rode zandduinen, bergachtige omgeving en open vlaktes. Werkelijk spectaculair!
Tenzing TravelAccommodatie

Sossusvlei

v.a. € 205
Reizen NamibieSossus Dune Lodge

De Sossus Dune Lodge is gelegen in het Namib-Naukluft Park zelf. De locatie is uniek, want u kijkt uit over de rode zandduinen van de Sossusvlei.
Tenzing TravelAccommodatie

Sossusvlei

v.a. € 207
Reizen NamibieOngava Lodge

Gelegen in een van de grootste privť game reserves van NamibiŽ, nabij Etosha National Park, vindt u de Ongava Lodge. Omringd door prachtige natuur en een rijk wildleven geniet u hier gegarandeerd van een onbezorgde safarivakantie.
Tenzing TravelAccommodatie

Etosha National Park

v.a. € 264
Reizen NamibieMowani Mountain Camp

Verscholen tussen de grote rotspartijen van Damaraland en nabij de rotsschilderingen van Twyfelfontein vindt u het Mowani Mountain Camp. Een lodge die helemaal opgaat in de omgeving.
Tenzing TravelAccommodatie

Damaraland

v.a. € 273
Reizen NamibieNamib Desert Sleep Out

Deze korte autoreis door NamibiŽ laat u kennismaken met de meest bekende plek van NamibiŽ, de Sossusvlei (waar u naar wens overnacht onder de sterren!) en de leuke plaats Swakopmund. Beide plekken zijn prima vanuit Windhoek te bereiken met de auto. Zo ziet u onderweg ook nog een groot deel van NamibiŽ.
Tenzing TravelAutoreizen

5 dagen

v.a. € 323
Reizen NamibieWolwedans Dunes Lodge

Als u op zoek bent naar die ene bijzondere plek die een hoogtepunt moet worden tijdens uw reis, dan heeft u deze gevonden. Welkom bij Wolwedans Dunes Lodge.
Tenzing TravelAccommodatie

Sossusvlei

v.a. € 450
Reizen NamibieTok Tokkie Trail

Wanneer u tijdens uw rondreis NamibiŽ de Namib Desert wilt ontdekken en van wandelen houdt is de Tok Tokkie Trail een absolute aanrader. Tijdens dit 3-daagse arrangement verkent u te voet dit prachtige stukje NamibiŽ. U overnacht op stretchers onder de sterrenhemel en geniet van de rust en de spectaculaire omgeving!
Tenzing TravelRondreis

3 dagen

v.a. € 467
Reizen NamibieLittle Kulala Lodge

Little Kulala is een luxe, kleinschalige accommodatie, perfect in harmonie met het omringende landschap van de Namib Desert.
Tenzing TravelAccommodatie

Sossusvlei

v.a. € 514
Reizen Namibie12-daagse privť rondreis - exclusief vliegreis NamibiŽ in Vogelvlucht - standaard

NamibiŽ is bij uitstek een bestemming voor iedereen die op zoek is naar weidse uitgestrekte vlakten, helder blauwe horizonten en prachtige landschappen met woeste bergen. U vindt er enorme zandduinen en groene savannes en ondanks de geringe vegetatie vindt u hier toch een grote variatie aan wild. I
de Jong IntraRondreis

Prive rondreis12 dagen

v.a. € 949
Reizen Namibie12-daagse privť rondreis - exclusief vliegreis en huurauto NamibiŽ in Vogelvlucht

NamibiŽ is bij uitstek een bestemming voor iedereen die op zoek is naar weidse uitgestrekte vlakten, heldere blauwe horizonten en prachtige landschappen met woeste bergen. U vindt er enorme zandduinen en groene savannes en ondanks de geringe vegetatie vindt u hier toch een grote variatie aan wild.
de Jong IntraRondreis

Prive rondreis12 dagen

v.a. € 949