Untitled Document
HomeContactNieuwsbrief
Amerika

NamibiŽ € 1000 tot € 1500

Landeninformatie | Reisgidsen | Landkaarten |
NamibiŽ, een voormalige Duitse kolonie, is een zeer dunbevolkt land vol contrasten. Het landschap bestaat uit een ruige kustlijn, uitgestrekte woestijnen, eindeloze vlaktes, prachtige wildparken en een oneindige horizon. Dit is een land om in eigen tempo met een auto (soms 4x4) doorheen te rijden. Bezoek belangrijke trekpleisters zoals de verlaten Skeleton Coast, de rode duinen van de Sossusvlei, de Etosha Pan waar het overvloedige wild hun dorst lest, de indrukwekkende Fish River Canyon en de waterrijke Caprivi Strip. Er zijn diverse bevolkingsgroepen waarvan de San (bosjesmannen), de roodgekleurde Himba en de Herero nomaden de bekendste zijn. De naam NamibiŽ is afgeleid van de Namib Desert, de oudste woestijn ter wereld. Een vakantie in NamibiŽ zal ongetwijfeld een onvergetelijke indruk achterlaten. NamibiŽ is een ideale bestemming voor een rondreis, groepsreis, familiereis, individuele rondreis, safari, autorondreis, kampeerreis en paardsafari.
Reizen Namibie12-daagse privť rondreis - exclusief vliegreis en huurauto NamibiŽ in Vogelvlucht (vanaf 01-01-2020

NamibiŽ is bij uitstek een bestemming voor iedereen die op zoek is naar weidse uitgestrekte vlakten, heldere blauwe horizonten en prachtige landschappen met woeste bergen. U vindt er enorme zandduinen en groene savannes en ondanks de geringe vegetatie vindt u hier toch een grote variatie aan wild.
de Jong IntraRondreis

Prive rondreis12 dagen

v.a. € 1178
Reizen NamibieImpressions of Namibia

Heeft u niet langer dan twee weken de tijd en wilt u toch zoveel mogelijk van NamibiŽ zien? Wij hebben voor u de ideale route uitgestippeld. Tijdens deze autoreis bezoekt u de landschappelijke hoogtepunten van NamibiŽ. U maakt kennis met de rijke dierenwereld van Etosha en de bevolking van dit nauwelijks gecultiveerde land. NamibiŽ is een land van onmetelijke ruimte. U rijdt lange afstanden door afgelegen gebieden en zult soms urenlang geen andere auto tegenkomen. Wilt u tips over hoe u deze reis kunt uitbreiden, dan zijn onze NamibiŽ-reisspecialisten u graag van dienst.
Tenzing TravelAutoreizen

12 dagen

v.a. € 1200
Reizen NamibieNamibia's Best by 4-WD Camper

NamibiŽ leent zich uitstekend voor een kampeerreis per 4-WD. Over het hele land verspreid liggen vele campings, variŽrend van zeer eenvoudig tot goed. De campings beschikken over douche- en toiletfaciliteiten. Niet op alle campings vindt u elektriciteit. Dit maakt kamperen in NamibiŽ bijzonder en avontuurlijk! Tijdens deze 18-daagse rondreis per 4-WD camper zult u de mooiste plekken van het wonderschone NamibiŽ aandoen. Van diepe kloven tot uitgestrekte zandvlaktes en van gezellige steden tot het land van de Bosjesmannen. Een reis om nooit meer te vergeten!
Tenzing TravelRondreis

18 dagen

v.a. € 1250
Reizen NamibieTaste of Namibia

Geniet van NamibiŽ tijdens deze avontuurlijke autoreis. In een rustig reistempo verkent u NamibiŽ. Waar de meeste reizen standaard een bezoek aan de Sossusvlei brengen, rijdt u tijdens deze reis vanuit Windhoek direct door naar Swakopmund. Vervolgens brengt u tijd door in het majestueuze berggebied Erongo. Om vervolgens verder te rijden naar Etosha, een highlight die volgens ons niet mag ontbreken op uw reis. Hoe vaak u ook al op safari bent geweest, elk wildreservaat onderscheidt zich. Door bijvoorbeeld een specifieke begroeiing of een bepaald landschap. Zo herbergt Etosha een enorme zoutpan. U vindt in dit nationale park de Big Four, de buffel†treft u hier niet. U sluit deze reis af met een bezoek aan Erinidi Private Game Reserve. Kortom een reis volop in het teken van de unieke flora en fauna van NamibiŽ.
Tenzing TravelSafari

11 dagen

v.a. € 1250