Untitled Document
HomeContactNieuwsbrief
Amerika

NamibiŽ 16 dagen

Landeninformatie | Reisgidsen | Landkaarten |
NamibiŽ, een voormalige Duitse kolonie, is een zeer dunbevolkt land vol contrasten. Het landschap bestaat uit een ruige kustlijn, uitgestrekte woestijnen, eindeloze vlaktes, prachtige wildparken en een oneindige horizon. Dit is een land om in eigen tempo met een auto (soms 4x4) doorheen te rijden. Bezoek belangrijke trekpleisters zoals de verlaten Skeleton Coast, de rode duinen van de Sossusvlei, de Etosha Pan waar het overvloedige wild hun dorst lest, de indrukwekkende Fish River Canyon en de waterrijke Caprivi Strip. Er zijn diverse bevolkingsgroepen waarvan de San (bosjesmannen), de roodgekleurde Himba en de Herero nomaden de bekendste zijn. De naam NamibiŽ is afgeleid van de Namib Desert, de oudste woestijn ter wereld. Een vakantie in NamibiŽ zal ongetwijfeld een onvergetelijke indruk achterlaten. NamibiŽ is een ideale bestemming voor een rondreis, groepsreis, familiereis, individuele rondreis, safari, autorondreis, kampeerreis en paardsafari.
Reizen Namibie16-daagse privť rondreis - exclusief vliegreis en autohuur Klassiek NamibiŽ - standaard

Ontdek alle hoogtepunten van het prachtige en bijzondere NamibiŽ. De indrukwekkende Fish River Canyon, de prachtige rode zandduinen van Sossusvlei, het ongerepte Damaraland en het vele wild in het Etosha National Park. Zomaar een aantal hoogtepunten van deze onvergetelijke rondreis.
de Jong IntraRondreis

Prive rondreis16 dagen

v.a. € 1554
Reizen NamibieNamibi√ę - Rondreis

Actieve rondreis per 4x4 kampeerauto met daktent en langs guesthouses
SNPRondreis

v.a. € 1570
Reizen NamibieAvontuurlijke groepsrondreis - inclusief vliegreis Avontuurlijk NamibiŽ (kampeer accomodaties)

Een unieke en bijzondere groepsrondreis in een heuse overlander truck om NamibiŽ op een avontuurlijke manier te ontdekken, te proeven en te beleven.
de Jong IntraKampeerreis

Vliegbus groepsrondreis16 dagen

v.a. € 2386
Reizen Namibie16-daagse privť rondreis - exclusief vliegreis en autohuur Klassiek NamibiŽ - superior

Ontdek alle hoogtepunten van het prachtige en bijzonder NamibiŽ. De indrukwekkende Fish River Canyon, de prachtige rode zandduinen van Sossusvlei, het ongerepte Damaraland en het vele wild in het Etosha National Park. Zomaar een aantal hoogtepunten van deze onvergetelijke rondreis.
de Jong IntraRondreis

Prive rondreis16 dagen

v.a. € 2898
Reizen NamibieAvontuurlijke groepsrondreis - inclusief vliegreis Avontuurlijk NamibiŽ (standaard accommodaties)

Een unieke groepsrondreis in een heuse overlander truck om NamibiŽ op een avontuurlijke manier te ontdekken, te proeven en te beleven.
de Jong IntraAccommodatie

Vliegbus groepsrondreis16 dagen

v.a. € 2972
Reizen NamibieDeserts, Rivers & Wildlife Adventure

Een internationale groepsreis vol natuur en wildleven. De landschappen tijdens deze 16-daagse safari zijn zeer afwisselend. Van hoge zandduinen in de Sossusvlei naar vlakker landschap in het Chobe National Park. U maakt diverse game drives en u zult verrast zijn door de overvloed aan wild. De echte 'thrill seeker' komt aan zijn trekken tijdens het bezoek aan Swakopmund, waar vele excursiemogelijkheden liggen te wachten. Met de Victoria Falls als afsluiter wordt deze reis hoe dan ook onvergetelijk!
Tenzing TravelGroepsreizen

16 dagen

v.a. € 3300