Untitled Document
HomeContactNieuwsbrief
Amerika

Oeganda rondreizen

Reisgidsen | Landkaarten
Reizen OegandaRondreis Uganda

Tijdens deze avontuurlijke rondreis door Uganda ontdekken we het groene hart van Afrika. Wie vroeger graag de verhalen van Tarzan las, moet eigenlijk naar Uganda gaan. Dit is het land van dichte wouden, gorilla's en chimpansees, maar ook van savannelandschappen met leeuwen, zebra's en giraffen. Uganda heeft een paradijselijke natuur, een zeer hartelijke bevolking en staat garant voor een rondreis vol avontuur bij de bron van de Nijl.
BaobabRondreis

v.a. € 2798
Reizen OegandaRondreis OEGANDA - Internationale Kampeerreis - 16 dagen; Gorilla's in de Parel van Afrika / Internationale Groep

Oeganda wordt de Parel van Afrika genoemd en dat is niet voor niets. Een land waar de natuur een diepe schoonheid bezit, waar een uitbundig en gevarieerd wildbestand leeft en waar je op zoek gaat naar de in het wild levende gorillas en chimpansees. Vooral gorillas maken steevast een onuitwisbare indruk op de reiziger die de eer krijgen om†met deze grootste apen kennis te mogen maken. De wegen zijn hobbelig, je legt in deze kampeerreis circa tweeduizend kilometer af over zo nu en dan hobbelige wegen, maar je krijgt er een onvergetelijke natuurervaring voor terug. Eentje die nog niet door veel mensen is beleefd.
Koning AapRondreis

v.a. € 2870
Reizen OegandaRondreis OEGANDA - 16 dagen; Parel van Afrika

Tropische wouden, besneeuwde bergtoppen en woeste vulkanen. Naast de diversiteit in landschappen staat Oeganda bij velen bekend om de berggorillas. Op kleine afstand van deze vredige vegetariŽrs voel je je een ander mens. In het Kibale Forest vind je die andere beroemde primaat terug: de chimpansee. Maar vogelaars en liefhebbers van ander groot wild komen op deze rondreis Oeganda ook volledig aan hun trekken. En veel toeristen kom je in dit bijzondere land (nog) niet tegen.
Koning AapRondreis

v.a. € 2995
Reizen OegandaRondreis Tanzania, Oeganda/Kenia Go-26

Samen met leeftijdsgenoten reis je door Tanzania, Uganda en Kenia. Deze jongerenreis laat je in 17 dagen het mooiste van Oost-Afrika zien. Gedurende de reis heb je veel individuele vrijheid en in overleg met de reisleider kun je met de groep of zelf je eigen programma aan activiteiten samenstellen.Contact leggen in Kenia, Tanzania en Oeganda met de lokale bevolking is een koud kunstje. Overal worden we gastvrij en met een glimlach ontvangen. Waar we kunnen bezoeken we een markt en regelmatig eten we in lokale restaurantjes. We trekken er met jonge student-gidsen op uit in Tanzania (en komen zo op plekken die je anders niet zou vinden). De veerboot over het Victoriameer biedt een prima gelegenheid om ons tussen de mensen mengen. En natuurlijk gaan we veel, heel vele dieren zien!
BaobabRondreis

v.a. € 3565
Reizen OegandaRondreis OEGANDA, KENIA EN TANZANIA - 27 dagen; Safari rond het Victoriameer

Het Victoriameer speelt een centrale rol in deze bijzondere†rondreis door Oeganda, Kenia en Tanzania. Rond dit enorme wateroppervlak bezoek je kleurrijke stammen en indrukwekkende wildparken als de Serengeti en de Ngorongorokrater. In Bwindi en Kibale kun je zelfs chimpansees en gorillas zien. Om nooit meer te vergeten! Je reist per goed uitgeruste safaritruck en overnacht op sfeervolle campings. Een reis voor de avontuurlijk ingestelde reiziger!
Koning AapRondreis

v.a. € 3695