Untitled Document
HomeContactNieuwsbrief
Amerika

Oeganda rondreizen

Reisgidsen | Landkaarten
Reizen OegandaRondreis OEGANDA - 16 dagen; Parel van Afrika

Tropische wouden, besneeuwde bergtoppen en woeste vulkanen. Naast de diversiteit in landschappen staat Oeganda bij velen bekend om de berggorillas. Op kleine afstand van deze vredige vegetariŽrs voel je je een ander mens. In het Kibale Forest vind je die andere beroemde primaat terug: de chimpansee. Maar vogelaars en liefhebbers van ander groot wild komen op deze rondreis Oeganda ook volledig aan hun trekken. En veel toeristen kom je in dit bijzondere land (nog) niet tegen.
Koning AapRondreis

16 dagen

v.a. € 2695
Reizen OegandaRondreis Uganda

Tijdens deze avontuurlijke rondreis door Uganda ontdekken we het groene hart van Afrika. Wie vroeger graag de verhalen van Tarzan las, moet eigenlijk naar Uganda gaan. Dit is het land van dichte wouden, gorilla's en chimpansees, maar ook van savannelandschappen met leeuwen, zebra's en giraffen. Uganda heeft een paradijselijke natuur, een zeer hartelijke bevolking en staat garant voor een rondreis vol avontuur bij de bron van de Nijl.
BaobabRondreis

v.a. € 2898
Reizen OegandaRondreis OEGANDA, KENIA EN TANZANIA - 27 dagen; Safari rond het Victoriameer

Het Victoriameer speelt een centrale rol in deze bijzondere†rondreis door Oeganda, Kenia en Tanzania. Rond dit enorme wateroppervlak bezoek je kleurrijke stammen en indrukwekkende wildparken als de Serengeti en de Ngorongorokrater. In Bwindi en Kibale kun je zelfs chimpansees en gorillas zien. Om nooit meer te vergeten! Je reist per goed uitgeruste safaritruck en overnacht op sfeervolle campings. Een reis voor de avontuurlijk ingestelde reiziger!
Koning AapRondreis

27 dagen

v.a. € 3195