Untitled Document
HomeContactNieuwsbrief
Amerika

Oeganda rondreizen

Reisgidsen | Landkaarten
Reizen OegandaUganda vanuit de lucht

Beleef Uganda vanuit de lucht tijdens deze bijzondere safari! Ga op reis naar de mooiste locaties van dit prachtige safari land terwijl u de langste afstanden tijdens uw reis aflegt per chartervlucht. Niet alleen bespaart u veel reistijd, ook heeft u onderweg de mogelijkheid om het land van bovenaf te bewonderen.Tijdens deze voorbeeldreis hebben we een selectie van bijzondere natuurgebieden aangehouden, waarbij we kunnen aangeven dat de reis zeer eenvoudig uit te breiden is met extra nachten en/of gebieden. In deze korte Uganda safari bezoekt u o.a. de chimpansees in Kibale, gaat u op zoek naar de vele dieren in Queen Elizabeth en maakt u een gorilla tracking in het sprookjesachtige Bwindi. Kortom, een perfecte safari voor een ieder die in een korte periode zoveel mogelijk wilt zien!
Rondreis

9 dagen

v.a. € 1655
Reizen OegandaFascinerend Uganda

Deze mooie rondreis brengt u naar de absolute hoogtepunten van west-Uganda. Deze prachtige en veelzijdige reis lijkt veel op onze Uganda hoogtepunten, maar is qua route iets korter. Dus heeft u minder tijd te besteden, of wilt u graag uw Uganda reis combineren met een andere safari/strandbestemming dan is deze ├’Fascinerend Uganda├“rondreis wellicht iets voor u.Beleef o.a. de bijzondere ervaring tijdens een tracking naar onze naaste verwanten, de chimpansees en gorilla├•s. Verder bezoekt u een aantal prachtige safari locaties, waar u op zoek gaat naar de vele dieren die in Uganda leven. Ieder safarigebied met zijn/haar eigen unieke flora en fauna. Deze 11-daagse safari is voor een ieder die van natuur, cultuur en actief bezig zijn houdt. Kortom, van safari tot aan berggorilla├•s, veelzijdiger en avontuurlijker kan een reis niet zijn!
Rondreis

11 dagen

v.a. € 1675
Reizen OegandaAlternatief Uganda

Tijdens deze bijzondere ├’Alternatief Uganda├“ safari maakt u voornamelijk kennis met het nog onontdekte noorden en westen van Uganda. Bezoek o.a. de oorsprong van de machtige Nijl rivier en laat u verrassen door het Kidepo Valley National Park met haar bijzonder landschap van glooiende savannen en vele dieren, de echte wildernis! Kidepo is het leefgebied van bijzondere diersoorten die nergens anders in Uganda voorkomen, zoals o.a. de cheetah en de Somalische struisvogel.Tijdens uw reis passeert u onderweg vele kleurrijke dorpjes waarbij u zult merken dat de vriendelijke lokale bevolking u graag welkom heet. Deze boeiende safari door het onontdekte Uganda eindigt met een verblijf in het bijzondere Murchisons Falls National Park, een van de wonderlijke plekken van Uganda. U gaat hier o.a. een geweldige boottocht gaat maken. Ter afsluiting van deze prachtige reis gaat u een chimpansee tracking maken in het Budongo forest.Kortom een veelzijdige, fascinerende en unieke safari naar de Uganda├•s minst ontdekte plekjes!
Rondreis

12 dagen

v.a. € 2015
Reizen OegandaBijzonder Uganda

Tijdens deze prachtige en bijzondere Uganda safari beleeft u dit fascinerende land op een verrassende manier. Niet alleen hebben we in dit reisprogramma een aantal verrassende locaties opgenomen, ook bezoekt u diverse hoogtepunten van dit fascinerende land.U maakt op een bijzondere manier kennis met het vele moois wat Uganda te bieden heeft, het wordt niet voor niets ├’de parel van Afrika├“genoemd. Naast een bezoek aan bekende gebieden zoals Murchison Falls, Queen Elizabeth en Bwindi, bezoekt u ook minder bekende locaties als de Sipi Falls en brengt u een bezoek aan Jinja, de oorsprong van de machtige Nijl rivier.Met andere woorden, een bijzondere en vooral complete safari waarbij u na afloop van uw reis kunt terugkijken op een indrukwekkende tijd. Uiteraard mag tijdens een reis door Uganda een bezoek aan de chimpansees en de berggorila├•s niet ontbreken, toch wel de absolute hoogtepunten van deze safari. Ontdek tijdens een avontuurlijke tracking door de jungle hoeveel overeenkomsten wij mensen met hen delen! Kortom, deze reis is naast bijzonder en compleet ook zeer veelzijdig en avontuurlijk! Een oprechte droomreis voor jong en oud!
Rondreis

16 dagen

v.a. € 2280
Reizen OegandaUganda Hoogtepunten

Deze prachtig samengestelde safari brengt u onder naar de absolute hoogtepunten van Uganda, n van Afrika's meest fascinerende en veelzijdige landen!Ga o.a. mee op een bijzondere en spektaculaire jungle trackings naar de chimpansees en gorilla├•s of ga op zoek naar de "Big Five in n van Uganda's prachtige safari locaties. Tijdens deze traditionele safari momenten, waar u op zoek gaat naar de vele dieren die in Uganda leven, merkt u hoogstwaarschijnlijk op dat Uganda vele unieke plekjes kent. Deze 16-daagse Uganda safari is geschikt voor een ieder die van natuur, cultuur en actief bezig zijn houdt. Kortom, van Big Five tot aan berggorilla├•s, veelzijdiger en avontuurlijker kan een reis niet zijn!
Rondreis

16 dagen

v.a. € 2435
Reizen OegandaRondreis OEGANDA - 16 dagen; Parel van Afrika

Tropische wouden, besneeuwde bergtoppen en woeste vulkanen. Naast de diversiteit in landschappen staat Oeganda bij velen bekend om de berggorillas. Op kleine afstand van deze vredige vegetariŰrs voel je je een ander mens. In het Kibale Forest vind je die andere beroemde primaat terug: de chimpansee. Maar vogelaars en liefhebbers van ander groot wild komen op deze rondreis Oeganda ook volledig aan hun trekken. En veel toeristen kom je in dit bijzondere land (nog) niet tegen.
Koning AapRondreis

16 dagen

v.a. € 2695
Reizen OegandaRondreis Uganda

Tijdens deze avontuurlijke rondreis door Uganda ontdekken we het groene hart van Afrika. Wie vroeger graag de verhalen van Tarzan las, moet eigenlijk naar Uganda gaan. Dit is het land van dichte wouden, gorilla's en chimpansees, maar ook van savannelandschappen met leeuwen, zebra's en giraffen. Uganda heeft een paradijselijke natuur, een zeer hartelijke bevolking en staat garant voor een rondreis vol avontuur bij de bron van de Nijl.
BaobabRondreis

v.a. € 2898
Reizen OegandaAvontuurlijk Afrika

Safari rondreis "Avontuurlijk Afrika". Deze uitgebreide en gevarieerde rondreis ervaart u pas echt Uganda en Rwanda, ook wel de parel van Afrika (Uganda) en het land van de 1000 groene heuvels (Rwanda) genoemd. Dit zijn weliswaar zomaar twee bijnamen die worden gebruikt voor deze bijzondere safaribestemmingen, maar niets is minder waar.Tijdens deze prachtige combinatiereis ervaart u waarom Uganda en Rwanda nou zo bijzonder zijn. Van prachtige sprookjesachtige meren en weidse savanne vlaktes tot aan ondoordringbare regenwouden zoals Bwindi Impenetrable en Volcanoes National Park. Beleef de ervaring van uw leven tijdens een gorilla-tracking en ontmoet daarnaast de chimpansee in hun eigen prachtige groene omgeving. Tijdens deze fascinerende wandelingen gaat u ervaren hoeveel wij mensen op onze naaste verwanten lijken.Naast deze gorilla en chimpansee tracking bezoekt u tal van andere prachtige natuurgebieden en gaat u o.a. op zoek naar de ├’Big Five├“ tijdens traditionele safari momenten. Kortom, deze prachtige safarireis is voor de echte natuurliefhebber die naast actief bezig zijn vooral wilt genieten van al het moois dat Afrika te bieden heeft. Wij bieden u met deze veelzijdige rondreis de garantie dat u na afloop van u safari Afrika weer verlaat met een schat aan indrukken en unieke ervaringen.
Rondreis

19 dagen

v.a. € 3105
Reizen OegandaHoogtepunten Uganda & Rwanda

De parel van Afrika in combinatie met de wondere wereld van de 1000 groene heuvels. Zomaar twee bijnamen die worden gebruikt voor deze bijzondere safaribestemmingen. Tijdens deze uitgebreide combinatiereis zal u ervaren waarom Uganda en Rwanda nou zo bijzonder zijn.Van prachtige sprookjesachtige meren en weidse savanne vlaktes tot aan ondoordringbare regenwouden zoals Bwindi Impenetrable en Volcanoes National Park. Beleef de ervaring van uw leven tijdens een gorilla-tracking en ontmoet daarnaast de chimpansee in hun eigen prachtige groene omgeving. Tijdens deze fascinerende wandelingen zal u gaan ervaren hoeveel wij mensen op onze naaste verwanten lijken.Naast deze gorilla en chimpansee tracking bezoekt u tal van andere prachtige natuurgebieden en gaat u o.a. op zoek naar de ├’Big Five├“ tijdens traditionele safari momenten. Kortom, deze prachtige safarireis is voor de echte natuurliefhebber die naast actief bezig zijn vooral wilt genieten van al het moois dat Afrika te bieden heeft. Wij bieden u met deze veelzijdige rondreis de garantie dat u na afloop van u safari Afrika weer verlaat met een schat aan indrukken en unieke ervaringen.
Rondreis

22 dagen

v.a. € 3185
Reizen OegandaRondreis OEGANDA, KENIA EN TANZANIA - 27 dagen; Safari rond het Victoriameer

Het Victoriameer speelt een centrale rol in deze bijzondereárondreis door Oeganda, Kenia en Tanzania. Rond dit enorme wateroppervlak bezoek je kleurrijke stammen en indrukwekkende wildparken als de Serengeti en de Ngorongorokrater. In Bwindi en Kibale kun je zelfs chimpansees en gorillas zien. Om nooit meer te vergeten! Je reist per goed uitgeruste safaritruck en overnacht op sfeervolle campings. Een reis voor de avontuurlijk ingestelde reiziger!
Koning AapRondreis

27 dagen

v.a. € 3195
Reizen OegandaVan savanne tot regenwoud

De parel van Afrika in combinatie met de wondere wereld van de 1000 groene heuvels. Zomaar twee bijnamen die worden gebruikt voor deze bijzondere safaribestemmingen. Tijdens deze uitgebreide combinatiereis zal u ervaren waarom Uganda en Rwanda nou zo bijzonder zijn.Van prachtige sprookjesachtige meren en weidse savanne vlaktes tot aan ondoordringbare regenwouden zoals Bwindi Impenetrable en Volcanoes National Park. Beleef de ervaring van uw leven tijdens een gorilla-tracking en ontmoet daarnaast de chimpansee in hun eigen prachtige groene omgeving. Tijdens deze fascinerende wandelingen zal u gaan ervaren hoeveel wij mensen op onze naaste verwanten lijken.Naast deze gorilla en chimpansee tracking bezoekt u tal van andere prachtige natuurgebieden en gaat u o.a. op zoek naar de ├’Big Five├“ tijdens traditionele safari momenten. Kortom, deze prachtige safarireis is voor de echte natuurliefhebber die naast actief bezig zijn vooral wilt genieten van al het moois dat Afrika te bieden heeft. Wij bieden u met deze veelzijdige rondreis de garantie dat u na afloop van u safari Afrika weer verlaat met een schat aan indrukken en unieke ervaringen.
Rondreis

22 dagen

v.a. € 3215
Reizen OegandaUganda compleet

Tijdens deze prachtige ├’Uganda compleet├“ safari beleeft u Uganda├•s meest wonderbaarlijke en natuurschone locaties, zowel bekende als minder bekende. U maakt op een bijzondere manier kennis met dit fascinerende land, niet voor niets ├’de parel van Afrika├“genoemd.Naast een bezoek aan bekende gebieden zoals Murchison Falls, Queen Elizabeth en Bwindi, bezoekt u ook minder bekende locaties als de Sipi Falls, Lake Mutanda, Semuliki en Mgahinga NP. Met andere woorden, maak van uw Uganda safari een complete reis met onze ├’Uganda compleet├“ en mis niets tijdens uw reis. Uiteraard betekent een complete reis door Uganda ook een bezoek aan de chimpansees en de berggorila├•s. Ontdek tijdens een avontuurlijk tracking door de jungle hoeveel overeenkomsten wij mensen met hen delen!Kortom, deze reis is naast compleet, veelzijdig en fascinerend ook nog eens avontuurlijk! Een oprechte droomreis voor jong en oud!
Rondreis

22 dagen

v.a. € 3380
Reizen OegandaDe parel van Afrika

De safari rondreis, De parel van Afrika, is een veelzijdige en complete combinatiereis waar u bij uitstek het beste van twee safari landen beleeft. Kenia met o.a. haar machtige Masai Mara, het land van de "Big Five" en de prachtige meren van de Great Rift Valley. Daarnaast Uganda, het land van o.a. de fascinerende chimpansees en majestueuze berggorilla├•s.Verder staat Uganda bekend vanwege de prachtige vergezichten, sprookjesachtige kratermeren en het eindeloze groene heuvellandschap met prachtige plantages en kleurrijke dorpjes. Naast de enorme diversheid aan flora en fauna tijdens deze safari gaat u ook boeiende verschillen ontdekken tussen uiteenlopende culturen in beide landen. Van de Masai nomaden in Kenia├•s Masai Mara tot de Pygmeen in en rondom het Bwindi Impenetrable regenwoud.Kortom, een reis van uitersten en juist daarom n van de meest gekozen routes voor de absolute natuur- en cultuurliefhebbers. Naast een prachtige route hebben wij ervoor gekozen om deze reis zo compleet mogelijk te verzorgen, waarbij alle maaltijden en leukste activiteiten zijn inbegrepen. In dit voorbeeld reisprogramma hebben wij gekozen om de safari in Kenia te beginnen en in Uganda te eindigen, maar andersom is ook mogelijk, graag adviseren wij hierin!
Rondreis

20 dagen

v.a. € 3405
Reizen OegandaRondreis Tanzania, Oeganda/Kenia Go-26

Samen met leeftijdsgenoten reis je door Tanzania, Uganda en Kenia. Deze jongerenreis laat je in 17 dagen het mooiste van Oost-Afrika zien. Gedurende de reis heb je veel individuele vrijheid en in overleg met de reisleider kun je met de groep of zelf je eigen programma aan activiteiten samenstellen.Contact leggen in Kenia, Tanzania en Oeganda met de lokale bevolking is een koud kunstje. Overal worden we gastvrij en met een glimlach ontvangen. Waar we kunnen bezoeken we een markt en regelmatig eten we in lokale restaurantjes. We trekken er met jonge student-gidsen op uit in Tanzania (en komen zo op plekken die je anders niet zou vinden). De veerboot over het Victoriameer biedt een prima gelegenheid om ons tussen de mensen mengen. En natuurlijk gaan we veel, heel vele dieren zien!
BaobabRondreis

v.a. € 3459
Reizen OegandaUganda totaal

Tijdens deze prachtige ├’Uganda totaal├“ safari beleeft u Uganda├•s meest wonderbaarlijke en natuurschone locatie, zowel bekende als minder bekende.U maakt op een bijzondere manier kennis met dit fascinerende land, niet voor niets ├’de parel van Afrika├“genoemd. Naast een bezoek bekende gebieden zoals Murchison Falls, Queen Elizabeth en Bwindi, bezoekt u ook minder bekende locaties als de Sipi Falls, Lake Mutanda, Semuliki en Mgahinga NP. Met andere woorden, maak van uw Uganda safari een complete reis met onze ├’Uganda compleet├“ en mis niets tijdens uw reis.Uiteraard betekend een complete reis door Uganda ook een bezoek aan de chimpansees en de berggorila├•s. Ontdek tijdens een avontuurlijk tracking door de jungle hoeveel overeenkomsten wij mensen met hen delen! Kortom, deze reis is naast compleet, veelzijdig en fascinerend ook nog eens avontuurlijk! Een oprechte droomreis voor jong en oud!
Rondreis

22 dagen

v.a. € 3915