Untitled Document
HomeContactNieuwsbrief
Laneden Afrika
Informatie Ethiopie
Reizen Ethiopie

EthiopiŽ familiereizen

Landeninformatie | Reisgidsen
EthiopiŽ is als vakantieland niet erg bekend. Het is echter een bijzondere bestemming vol contrasten en extremen, niet alleen qua landschap maar ook qua bevolking. De gastvrije bevolking is arm terwijl het land zelf rijk is aan veel historische schatten zoals in koningsstad Gondar met zijn kastelen en paleizen. Dit geeft je soms het gevoel nog in de Middeleeuwen te zijn. Het noorden is bergachtig en het zuiden bestaat uit droog savannelandschap, er zijn groene heuvels en een indrukwekkende canyon van de Blauwe Nijl. EthiopiŽ is ook het land van de koningin van Sheba en levendig Addis Abeba met de Merkato (openluchtmarkt). Een aantal hoogtepunten zijn o.a. het oude koninkrijk van Axum, een boottocht over het indrukwekkende Tana meer, de rotskerken van Lalibela, de hete Danakil Depression en de 4.620 m hoge berg Mount Ras Dashen in de Simien Mountains. EthiopiŽ heeft ook diverse unieke stammen, meren, ravijnen en prachtige natuurparken waar de bedreigde Ethiopische wolf nog voorkomt. Dit land is vooral geschikt voor avonturiers en cultuurliefhebbers. Een vakantie in EthiopiŽ met zijn aangename klimaat is zowel fascinerend als avontuurlijk. EthiopiŽ is een ideale bestemming voor een rondreis, groepsreis en kampeerreis.
Reizen EthiopieFamiliereis ETHIOPIň - 16 dagen; Van grotkerken naar Omovallei

Dit is een familiereis EthiopiŽ voor avontuurlijk ingestelde gezinnen met kinderen van 12 tot 19 jaar, die niet bang zijn om af en toe even af te zien. In het bergachtige noorden wordt het leven gedomineerd door het Ethiopisch-orthodoxe geloof. Je treft er eeuwenoude kastelen, lieflijke kloosters en monolithische grotkerken. Het diepe zuiden van het land bestaat uit een droog savannelandschap, waar een scala aan kleurrijke volkeren woont. Tijd krijgt hier voor de ťchte Afrika avonturier een heel andere dimensie.
Koning AapFamiliereizen

16 dagen

v.a. € 3195
Reizen EthiopieFamiliereis ETHIOPIň AVONTUUR - 21 dagen; Afrika voor families met reiservaring

Dit is een familiereis EthiopiŽ voor avontuurlijk ingestelde gezinnen met kinderen van 12 tot 19 jaar, die niet bang zijn om af en toe even af te zien. In het bergachtige noorden wordt het leven gedomineerd door het Ethiopisch-orthodoxe geloof. Het droge savannelandschap in het diepe zuiden biedt een schitterend mozaÔek aan primitief levende volkeren, waar tijd een heel andere dimensie heeft. De twee verschillende werelden maken deze intensieve (en soms vermoeiende) EthiopiŽ familiereis ťcht uniek.
Koning AapFamiliereizen

21 dagen

v.a. € 3295

Reacties reizen naar EthiopiŽ

Plaats een tip of stel een vraag zodat bezoekers van deze website kunnen reageren.