Home Contact Nieuwsbrief
 
 
 

Over BestemmingAfrika.nl

BestemmingAfrika.nl is een website vol uitgebreide informatie gericht op mensen die op vakantie gaan naar of meer willen weten over Afrika. Wij combineren onze eigen kennis en ervaring met gedrevenheid en passie voor Afrika. Ons streven is om juiste en nuttige informatie te geven en wij proberen ons te onderscheiden door objectief en actueel te zijn. Het reisaanbod bestaat uit zowel rondreizen als individuele reizen, startpakketten en accommodaties.

Naast uitgebreide informatie kan door middel van diverse links eenvoudig een keuze gemaakt worden tussen diverse reisaanbieders. Deze aanbieders zijn zorgvuldig geselecteerd, echter zijn wij niet verantwoordelijk voor de aangeboden reizen. Wij willen dan ook benadrukken dat BestemmingAfrika.nl een puur informatieve site is en wij geen reizen verkopen of enigerlei invloed hebben op de aangeboden reizen.
In plaats van alle websites van reisorganisaties apart te bezoeken, ziet men op BestemmingAfrika.nl in één overzicht alle beschikbare reizen. Daarna wordt er rechtstreeks bij de betreffende partner geboekt en betaald. Deze Afrika specialisten zijn allemaal aangesloten bij de SGR en daarnaast zijn bijna alle touroperators ook aangesloten bij de ANVR.

SGR
BestemmingAfrika.nl biedt alleen reizen aan van touroperators die zijn aangesloten bij het SGR. De SGR (Stichting Garantiefonds Reisgelden) staat garant voor vooruitbetaald reisgeld in geval van een faillissement of de zorg dat een verblijf of terugreis in dat geval gewoon doorgang kan vinden. Doordat u rechtstreeks bij de betreffende touroperator boekt en niet bij ons, valt uw boeking te allen tijde onder de SGR voorwaarden.
Voor meer informatie: www.sgr.nl

ANVR
Op BestemmingAfrika.nl zijn de meeste touroperators aangesloten bij de ANVR (zie rechter kolom). De ANVR (Algemene Nederlandse Vereniging van Reisondernemingen) hanteert strenge lidmaatschapseisen, toelatingseisen en -criteria waaraan een onderneming moet voldoen. De ANVR biedt 6 zekerheden; eerlijke voorwaarden, alleen betrouwbare bedrijven, veilig reizen (SCR; Stichting Calamiteitenfonds Reisgelden), kwaliteit, verantwoord reizen en zekerheid bij klachten. Doordat u rechtstreeks bij de betreffende touroperator boekt en als deze is aangesloten bij de ANVR, dan valt uw boeking onder de ANVR voorwaarden.
Voor meer informatie: www.anvr.nl

Door middel van de nieuwsbrief is het mogelijk om op de hoogte te worden gehouden van de laatste ontwikkelingen.

Wij staan open voor vragen, opmerkingen of tips via het contactformulier.

over ons

Ab Schuurman
Webdesign

Andrea Schipper
Content